top of page
  • Writer's pictureKiira Vannesluoma

Fiilistelyä menneestä...

Tähän väliin on vaan fiilisteltävä ja päästettävä ajatuksia ulos viimeisimmästä puolesta vuodesta. Kerron myös vähän mitä oon touhuillut koulussa ja harjoittelussa.


On ollut kyllä huikeeta miten uskallauduin heittäytymään kaikkeen tähän ja mitä se onkaan tuonut tullessaan. Erityisesti olen kiitollinen tietenkin Sohville että otti mut oppeihinsa. On rohkaissut ja kannustanut mua niin monessa asiassa ja olen hänen kauttaan ylittänyt itseni sekä heittäytynyt moniin asioihin. Hänen seurassaan on alusta asti ollut tosi helppo olla juuri sitä mitä on, oma itsensä.


Huh´heijaa, en ihan olisi uskonut tätä reilu puoli vuotta sitten mitä kaikkea kevät 2021 tuokaan tullessaan.

Hurjaa on se, että olen nykyään facessa, instassa ja mul on tää blogi.

Blogin tekeminen kuului siis koulutehtäviin ja ei olisi tarvinnut olla kaikille avoin, mutta näin siinä sitten kävi, että avoinhan tästä kaikille tuli. :)Puolen vuoden aikana on ollut useita kohtaamisia uusien ihanien ihmisten kanssa. Lähes tulkoon jokaisessa niissä on ollut uskomatonta positiivista energiaa. Olen saanut itseni uskomaan yhä enemmän siihen, että nyt on ollut juuri se oikea hetki lähteä toteuttamaan elämässä jotakin uutta ja ihan muuta mitä aikaisemmin olen tehnyt. Olen ajoittain miettinyt, miksi en ole tajunnut aikaisemmin lähteä opiskelemaan juuri tätä alaa. Ehkä en ole ollut siihen aikaisemmin valmis ja nyt oli vaan just se oikea hetki tälle kaikelle. Tuntuu että kaikki asiat tähän liittyen on mennyt alusta asti vaan niin sujuvasti, että tällä on selvästi ollut jokin tarkoitus juurikin mennä näin.


Koulupäiviä ja niihin liittyviä tehtäviä on puolen vuoden aikana ollut vähempi, mutta olen kulkenut Sohvin matkassa tiiviisti. On ollut erilaisia stailauksia. Naisten, miesten sekä ryhmästailauksia. Vaatekaapin siivousta. Lehti haastattelu, lehti/promokuvauksia, TV-kuvaus, instaliveiltama yhdessä liikkeessä, meikkausta yms. Olen auttanut Sohvia hänen olet ihanaappin instan päivityksessä ja blogin päivityksessä. Sekä tutustunut somen ihmeelliseen maailmaan kerta rysäyksellä.


Koulupäivinä on käyty läpi vartalotyyppejä, värioppia, textiilimateriaaleja, tilanne ja etiketti, sekä business pukeutumista, kansainvälistä tapa- ja pukeutumiskulttuuria.

On pitänyt stailata yhdelle henkilölle hänen työhönsä sopiva asu, sekä jokin juhla-asu.

On myös stailattu pariskuntaa, jotka ovat olleet menossa johonkin business tapahtumaan ja juhlaan.


Näyttöön liittyen pidin asiakasillan Malou C nimisessä liikkeessä. Siellä oli tarjolla pikku herkkuja ja kuplivaa. Stailasin siellä kolmea ihanaa naista, joille olin etukäteen käynyt katsomassa asukokonaisuuksia. Stailatessa tuli muutoksia joihinkin kokonaisuuksiin, mutta sen mukaan mentiin ja olin ajanhermoilla koko ajan.

Illan aikana käytiin läpi jokaisen vartalotyypit ja vähän värimaailmaa. Korostettiin ja tuotiin esiin oman vartalon hyvät puolet. Stailattavat saivat vinkkejä oman vartalotyypin mukaiseen, oikeanlaiseen pukeutumiseen.


Kesäkuun alussa stailasin Ruuhkavuosi- bändin jäseniä Blondini vintage putiikissa.

Oli mahtavaa nähdä näissä kummassakin stailauksissa miten stailattavat olivat niin innoissaan kaikesta ja hyvin kiitollisia lopputuloksesta.Kohta pitäisi saada todistus. Sitten oonkin ihan virallisesti pukeutumisneuvoja, huikeeta!

Oon kyllä niin ikionnellinen, kiitollinen ja yhtä hymyä tästä kaikesta kokemastani.

Seuraavaksi täytyy alkaa tosissaan miettimään mitä sitä rupeaa tekemään...

Ei kai siinä muu auta, kun lähteä nokka kohti uusia tuulia ja katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Pitäskö tätä jotenkin juhlia?! En tiiä, ehkä?! :)71 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page